Rólunk

Üdvözöljük a Pharmanox Kft. hivatalos honlapján!

A cégünk egy megbízható és ismert gyógyszer-nagykereskedelmi vállalat, amely széleskörű választékot kínál gyógyszerek, egészségügyi termékek, szolgáltatások és innovatív megoldások terén.

A Pharmanox közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a gyógyszerpiacon, és kiemelkedően fontosnak tartja az innovációt és a minőséget. Célja, hogy partnereit, akik között gyógyszergyártók, forgalmazók, kórházak, nagykereskedések, gyógyszertárak, és egészségügyi intézmények egyaránt megtalálhatók, a lehető legmagasabb színvonalon lássa el.

Csapatunk elkötelezett a gyors és pontos kiszolgálás mellett, valamint törekszik arra is, hogy az ügyfeleink a legaktuálisabb információkat kapják.
Kapcsolatban állunk több vezető gyógyszeripari céggel, gyártókkal és nagykereskedőkkel egyaránt, ami garanciát nyújt a megbízhatóságra és a minőségre.

Tekintse meg szolgáltatásainkat és terápiás területeinket a honlapunkon, ismerje meg a legújabb fejlesztéseket és híreket a Pharmanox Kft.-vel kapcsolatban. Bízunk benne, hogy honlapunkon minden szükséges információt megtalál.
Várjuk a megkeresését, hogy válaszolhassunk kérdéseire.
Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk!

CÉLJAINK

Cégünk folyamatosan fejleszti szolgáltatásait annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségű termékeket és a legjobb szolgáltatást nyújtsa partnereinknek, és ezáltal hosszú távú együttműködést építsen ki velük. Célunk további stratégiai partnerségek kialakítása olyan vállalatokkal, amelyek hasonló értékrenddel rendelkeznek, és lehetőségeket kínálnak a közös fejlődésre és növekedésre.
Folyamatosan kutatjuk és fejlesztjük termékkínálatunkat, és az új termékek bevezetésével igyekszünk még szélesebb körben kiszolgálni az egészségügyi piac igényeit.
Az innováció és kutatás fontos szerepet játszik vállalatunk életében, elkötelezettek vagyunk abban, hogy továbbra is folytassuk a nőgyógyászati vakcinánk fejlesztését, hogy hozzájárulhassunk a nők egészségének javításához és a betegségek megelőzéséhez.

Minőség
Innováció
Fenntarthatü növekedés

A Pharmanox Kft.-nél büszkék vagyunk tapasztalatunkra, szakértelmünkre és erős kapcsolatainkra a gyógyszeriparban. A magas minőségű termékek és szolgáltatások nyújtása volt a sikerünk hajtóereje az elmúlt tizenöt évben. Várjuk, hogy továbbra is kielégítsük a partnereink igényeit, és új növekedési és együttműködési lehetőségeket fedezzünk fel a jövőben.

2007
Az alapítás éve
2008
Megkaptuk a gyógyszer-nagykereskedelmi engedélyt

Kezdetben fő célunk a magyar gyógyszertárak számára történő gyógyszerek szállítása volt, ezzel alapoztuk meg jelenlétünket a piacon. Az évek során vállalatunk fejlődött, és a fókuszunk kiterjedt saját hálózatunk létrehozására is.

2012
Jelentős mérföldkövet értünk el az urológia területén az első generikus gyógyszerünk bejegyzésével. Azóta további két termékünk kapott forgalomba hozatali engedélyt, az egyik a kardiológia, a másik az onkológia területén.
2016
Elindult a kutatás fejlesztésünk a nőgyógyászat területén.